Valaki mondja meg, hol vagyok?

Művészet?

Közpénzen finanszírozott színházban magukat művésznek hívő rusnya meztelen férfiak és molett középkorú nők kiabálnak egymással és szaladgálnak össze vissza a téren, míg a nézők a színpadra tett székekről nézik a valamit. Szerintem a színészek emberi történeteket, helyzeteket illusztrálva mutatják meg életünket. Elképzelhetetlen számomra, hogy épeszű emberekkel előfordulhat, hogy meztelenül, össze-vissza szaladgálva veszekedjenek. Az egész helyzet csak arra utal, hogy tehetségtelen pojácák visszatetsző állapotot mutatva, a nézőket megbotránkoztatva pótolják azt, ami általuk elképzelt művészeti képességeikből tökéletesen hiányzik.

Olaj(széndioxid) gazdagság?

Változik a kép. A hír arról szól, hogy elképzelhetetlenül nagy pénzzel támogatja a norvég társadalom azt a degenerált valakit, aki a végbelébe festéket tölt, majd kifecskendezi a padlóra, azt fenekébe szúrt seprűvel keni szét, sőt meztelenül hentereg benne. Állítólag az eredmény művészeti, képzőművészeti alkotás. Ja, eszembe jut, hogy norvég az a társadalom, ahol a 70 embert meggyilkoló beteg számára a kétszobás, internetes, teljes ellátás biztosít a társadalom, és húsz év múlva, még tökéletes fizikai állapotban majd folytathatja a gyilkolászást. Addig meg perli fogva tartóit, hogy nem megfelelő az ellátás!

Klima(tudomány) ?

Változik a kép. Egy tizenéves, láthatóan valamilyen egészségügyi gonddal küzdő kislány visítva vádaskodik, hogy ellopták a gyerekkorát, tönkretették a világot.  Klíma katasztrófa helyzet van, a világnak vége. Nem a gyerekkel van a gond, hanem azokkal a felelőtlen felnőttekkel, akik ezt a marhaságot kitalálták, fejlesztették és terjesztik. A következő pillanatban már a magyar országgyűlésben hisztizik egy képviselőnő. Ö is a klíma miatt aggódik. Nyilvánvalóan semmit nem tud a problémáról, és nem is megoldást keres, csak gyűlöletet iparkodik teríteni. Miért van az, hogy nyilvánvalóan felkészületlen, buta és aljas szándékú emberek kerülhetnek olyan társadalmi pozícióba, ahol arra hivatkozhatnak, hogy őket demokratikus feltételek mellett választották meg, és ő azokat, vagy mindenkit képviselnek. Ráadásul olyan technikai, biológiai kérdéskörben ahol legalább az alapfogalmakkal tisztában kellene lenniük. De vagy nincsenek, vagy egyszerűen nem is érdekli őket, csak a társadalmi tudatban elterjedt címszavakkal fenyegetőznek, rémítgetnek, rágalmaznak.  

 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?